Tävlingsresultat

21. aug, 2016
Jakt KM
Igår hade vi årets KM i jakt i Enköpingstrakten och jag deltog med både Tuva och dotter Tossan.
Tyvärr hade vädret slagit om och blivit mycket varmare, vilket inte var så bra för framför allt värmekänsliga Tuva, som inte heller hunnit komma i topptrim efter sin sista kull, så hon gick inte så bra.
Tossan gjorde ett bra fältarbete, men, då hon var lite övertaggad, knallade hon tyvärr på skotten och blev därför ej godkänd. hon fick dock högst poäng av alla 9 deltagande Welshar

      I lördags 31/10 deltog Tuva och jag i ett fält B-prov i jakt igen. Det arrangerades av Springer Östra och hela 22 ekipage deltog. Av dessa blev endast 4 godkända;  2 Springrar, 1 Cocker och  även min duktiga Tuva!!

 

18. okt, 2015
Igår hade Welshklubben sin årliga Club Show i Upplands Väsby med hela 130 hundar anmälda! Tuva, Tossan och hennes bror Charlie deltog. Det var hård konkurrens i klasserna, så Tossan och Charlie åkte ut ganska snart, men med fint utlåtande.
Det var 16 tikar i Championklassen och där blev Tuva 3:a och fick idel lovord i utlåtandet, jättekul!!
13. sep, 2015
Igår blev Tuva godkänd i båda vattenproven för Spaniels. Först "nybörjarvatten" som kompletterar hennes godkända B-fältprov förra året. Sedan klarade hon även det svårare "vatten", som med kommande nya regler ger henne rätt att delta i A-fältprov och vidare.
8. jun, 2015
Igår tävlade Tuva och jag för första gången detta år. Det var i lydnadsklass 1 och vi lyckades precis komma över gränsen till ett 1:a pris. Vi kom 5:a av 11 deltagare.
Tuva var, som ofta, lite trög i fotgåendet och som sista moment släppte hon apporten, den annars goda apportör som hon är!
22. sep, 2014
Welshklubbmästerskap i Fjugesta
I lördags, 20/9 blev Tuva och jag årets klubbmästare i jakt. Det var även ett officiellt B-prov. 7 Welshar deltog och som enda godkända Welshekipage erövrade vi därmed titeln!
Förutom rosett, hundfoder och fint koppel-halsband, fick vi även skyttens pris, som var 2 glas med fin gravyr.
29. okt, 2013
Rallylydnad (RLD)
Den 19:e oktober blev Tuva och jag Mästare i Rallylydnad! Jättekul, speciellt som det var vår sista tävling för året. Det gick riktigt bra och vi kom 10:a av 35 i klassen.
Nu skall vi lägga rallyn lite åt sidan och börja träna mer spår, lydnad och lite agility, som Tuva tycker är jättekul, men tyvärr är matte dålig på att springa!
10. jul, 2013
Rallylydnad (RLD)
I söndags debuterade Tuva och jag i Mästarklass. Det var i Eskilstuna och solen gassade på helt öppna banor utan någon skugga alls, så jag väntade mig ej någon bra runda med värmekänsliga Tuva. Som tur var hade jag med mig en vattendunk, som jag hällde över henne innan vi gick in på banan, så hon hängde med riktigt bra och gjorde bara en stor miss i en vändning och det blev 86 poäng för 3:e gången! Kunde vara kul med större poängvariation, (gärna uppåt), men jag är supernöjd med min duktiga Tuva!
12. maj, 2013
Rallylydnad (RLD)
Tuva och jag har tävlat igen i helgen och det resulterade i 86 poäng igen och nu är vi uppflyttade till Mästarklassen, som är den sista och svåraste klassen i Rallylydnad
22. apr, 2013
Rallylydnad (RLD)
Igår tävlingsdebuterade Tuva och jag igen efter valpuppehållet. Vi deltog i avancerad klass och trots ringa träning, så blev vi 5:a av 24 deltagare, med 86 poäng. Jätteroligt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.01 | 13:48

Finns det möjligtvis någon valp kvar?

...
23.11 | 21:32

Jag såg att alla era valpar är tingade men om någon ångrar sig får du gärna höra av dig.
Efter att ha pratat med vår vän, som jobbar med att trimma hundar och på hundutställningar, om olika sorters hundar så har vi landat i att en springer spaniel skulle

...
24.10 | 21:39

Hej,

Söker welsh-valp. Har du någon kvar i senaste kulllen?

Mvh,

Björn

...
18.10 | 16:27

Hej!
Härligt med nya valpar. Hur anmäler man intresse för en valp?

...
Du gillar den här sidan